Pincha en la imagen para comprar los libros de infantil

Pincha en la imagen para comprar los libros de primaria

Pincha en la imagen para comprar los libros de primaria
Usuario: 49921 Contraseña: sonpiza

jueves, 7 de noviembre de 2013

Acta reunió AMIPA de dia 6/11/2013

Acta reunió AMIPA de dia 6/11/2013

 
Asisteixen: M. Mar Coba (presidenta); Patricia Núñez (tresorera); Ángel Luis del Barco (secretari); Marta Moreno (vocal); Manolo Magro (vocal).
Mares:
M. Ángeles Martínez; Maria Mestre.
Ordre del dia :
1 . Lectura i aprovació de l'acta anterior.
    2. Festa de sisè
    3 . fotos
    4 . Consell Escolar
    5 . Reunió amb el centre
    6 . Detalls de Nadal
    7 . Precs i preguntes.
  1. S'aprova per unanimitat.
  2. Es parla sobre la festa de sisè, en general les mares de sisè curs estan molt contentes amb el resultat, igualment el AMIPA, més tenint en compte que va ser la primera vegada que se celebrava Halloween . Les mares de sisè demanen fer una festa el dia 20 de desembre. L'objectiu serà el mateix, recaptar diners per al viatge de sisè curs . (Marta Moreno sol · licita que dos pares es comprometin a vigilar la seguretat i el comportament dels nens) .
    3 . Es presenten diferents pressupostos per a les fotos anuals organitzades pel AMIPA . Es discuteix la possibilitat de realitzar únicament la foto de grup i sol·licitar que mantingui el pressupost a aquells que vulguin anar.
    4 . Consell Escolar. S'informa de la reunió del Consell Escolar , el resum es pot trobar al bloc.
    5 . Van acudir a la reunió la presidenta i la tresorera del AMIPA. a) es va parlar de la festa de sisè, b) el centre va informar que torna a haver-hi problemes de polls, c) el centre va informar sobre la possibilitat d'intercanviar llibres de segona mà coordinats amb una llibreria a causa d'un excedent de llibres vells que té el centre, d) el centre va informar que durant aquest mes de novembre es pagarà al AMIPA els diners de la venda de llibres de text del curs anterior .
    6 . El AMIPA tornarà a organitzar la visita dels patges per Nadal . Se sol·licitarà a la secretaria del centre que vaja organitzant les demandes del personal docent.
    7 . Precs i preguntes: a) el secretari demana que s'informi de les reunions per correu a tots els pares que hagin facilitat el seu correu electrònic, b) Marta Moreno informa de la sol · licitud de FAPA Mallorca de la campanya "Pels Reis : Cap cap sense Jugueta"; es decideix participar en la campanya.



___________________________________________________

Acta reunión AMIPA de día 6/11/2013

 
Acta día 6/11/2013

Asisten: M. Mar Coba (presidenta); Patricia Núñez (tesorera); Ángel Luis del Barco (secretario); Marta Moreno (vocal); Manolo Magro (vocal).
Madres:
M. Ángeles Martínez; Maria Mestre.

Orden del día:
      1. Lectura y aprobación del acta anterior.
      2. Fiesta de sexto
      3. Fotos
      4. Consell Escolar
      5. Reunión con el centro
      6. Detalles de Navidad
      7. Ruegos y preguntas.

      1. Se aprueba por unanimidad.
      2. Se habla sobre la fiesta de sexto; en general las madres de sexto curso están muy contentas con el resultado, igualmente el AMIPA, más teniendo en cuenta que fue la primera vez que se celebraba Halloween. Las madres de sexto solicitan realizar una fiesta el día 20 de diciembre. El objetivo será el mismo, recaudar dinero para el viaje de sexto curso. (Marta Moreno solicita que dos padres se comprometan a vigilar la seguridad y el comportamiento de los niños).
      3. Se presentan diferentes presupuestos para las fotos anuales organizadas por el AMIPA. Se discute la posibilidad de realizar únicamente la foto de grupo y solicitar que mantenga el presupuesto a aquellos que deseen ir.
      4. Consell Escolar. Se informa de la reunión del Consell Escolar, cuyo resumen se puede encontrar en el blog.
      5. Acudieron a la reunión la presidenta y la tesorera del AMIPA. a) se habló de la fiesta de sexto; b) el centro informó que vuelve a haber problemas de piojos; c) el centro informó sobre la posibilidad de intercambiar libros de segunda mano coordinados con una librería debido a un excendente de libros viejos que tiene el centro; d) el centro informó que durante este mes de noviembre se pagará al AMIPA el dinero de la venta de libros de texto del curso anterior.
      6. El AMIPA volverá a organizar la visita de los pajes por Navidad. Se solicitará a la secretaria del centro que vaya organizando las demandas del personal docente.
      7. Ruegos y preguntas: a) el secretario solicita que se informe de las reuniones por correo a todos los padres que hayan facilitado su correo electrónico; b) Marta Moreno informa de la solicitud de FAPA Mallorca de la campaña “Pels Reis: Cap nin sense jugueta”; se decide participar en la campaña.

No hay comentarios:

Publicar un comentario